JEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ens viikon loppuna mennään kattoon tallia täällä Kiinassa. Iskän firman sihteeri on selvittänyt tallin olinpaikan mutta äiti bongasi sen. Iskän firman sihteeri Wendy on niin kiintynyt minuun ja Siljaan että haluaa tulla mukaan tallille katsomaan kannattaako alkaa ratsastamaan siellä.

Koulussa on niinku pikkasen vaikeaa tajuta mitään kun ei osaa englantia. Suomessa koulussa olisin menny kolmoselle,  just silloin kun muutettiin olisi Suomessa alkanut englannin opiskelu. Kaikki opetus on vain ja ainoastaa ENGLANTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EN YMMÄRRÄ MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Shoppailtu ollaan  kun mikään ei maksa juurikaan mitään Suomeen verrattuna. Kaikki mitä nyt ollaan tähän asti ostettu, niin Suomessa tuskin olisi saanut kuin 1/10. Jos haluaa shoppailla, muttei kalliisti, niin tässä vinkki:tulkaa Kiinaan shoppaileen. Täälläkin makso sims2 tietokone pc-peli (siinä oli 4 levyä ja vilkkuva kännykkäkoru ) vain 9 euroa ja Suomessa se olisi maksanu varmaan 200 euroa. Minusta shoppailuhullujen kannattaisi tulla tänne!

 

Eipä enenpää tällä kertaa,  kirjoitellaan. Tämä on tähän astisista pisin teksti kirjoitukseni.